“Yönetici Asistanlığında Yeni Gelişmeler ve Mesleki Sorunlar” Çalıştayına Katılım

Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü tarafından “Yönetici Asistanlığında Yeni Gelişmeler ve Mesleki Sorunlar” adlı çalıştay düzenlendi.

Öğr. Gör. Huriye SUBAŞI’nın yürütücülüğünü, Öğr. Gör. Ahmet Lütfü BERKLİ ve Öğr. Gör. Muhammet Fatih DEMİRTAŞ’ın düzenleme komitesini oluşturduğu çalıştaya konuşmacılar çevrimiçi olarak katıldı.

Üniversitemiz, Çınarcık MYO, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ’nün davetli konuşmacı olarak katıldığı çalıştayda;

• Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Seyhan Daştan KARADOĞAN,
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Gamze AY,
  • Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümünden Öğr. Gör. Kevser BURAN ve
  • Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO Hukuk Büro Programından Öğr. Gör. Meral GÜNEŞ ERGİN de davetli konuşmacı olarak yer aldı.

Gürcü, Yönetici Asistanlığı alanında ortaya çıkan yeni yaklaşımların ele alınıp mesleki sorunların dile getirildiği çalıştayda, Sekreterlikte mesleki kimlik sorununa dikkat çekerek, sorunun çözümünde atılabilecek adımları sıraladı.