Kariyer Günü Etkinliğine Katılım - Yalova Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yalova Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından 16 Mayıs 2022 tarihinde organize edilen Kariyer Günü etkinliğine; Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asistanı Şebnem TOKER ile bölümümüz öğretim elemanlarından Özgür Doğan GÜRCÜ ve Cihat ÇETÍN katıldı. Yalova Adnan Menderes MTAL müdürü Özcan YETKINER'in açılış konuşması yaptığı etkinlikte, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alan Şefi Hakan Bilişik yapılan tüm etkinlikler hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ kendi kariyer yolculuğunu anlatarak alan mezunlarının iş imkanları üzerine bir konuşma yaptı. Öğr. Gör. Cihat ÇETİN ise girişimcilik ve iş hayatında başarı faktörlerinden bahsetti.

Üst Düzey Yönetici Asistanı Şebnem TOKER ise kendi eğitim ve çalışma hayatı deneyimlerinden bahsederek, sekreterlik mesleği ile ilgili merak edilen soruları cevaplandırdı.

Açık havada gerçekleştirilen ikramlar ve fotoğraf çekimi ile etkinlik son buldu.