Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ'nün koordinatörlüğünde, bölümümüz öğrencilerinin girişimleri ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin değerli öğretim görevlileri Cansu BOZDOĞAN ve Gamze AY katkılarıyla “Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon Eğitimi” verildi.

Sektörel uygulamalar II dersi kapsamında gerçekleştirilen ve bölüm öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu eksiklikleri gidermeye yönelik projelerden biri olan “Tıp Sekreterliği Eğitimi” 12 Mayıs tarihinde Eskişehir’de gerçekleştirildi. Eskişehir Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programıyla “kardeş bölüm” olarak adlandırılan Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon programının aslında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı çatısı altında olduğu üzerinde duruldu. Mesleğe ilişkin kritik hususlar hem sunum ile hem de soru cevap şeklinde etkileşimli olarak anlatıldı ve açıklayıcı, bilgilendirici bir eğitim verildi. ESOGÜ Öğretim görevlilerinin etkileyici sunumlarının ardından okul yemekhanesindeki öğle yemeği ikram edildi. Son olarak daktilo müzesi ziyaret edildi.

Bizi büyük bir misafirperverlik ile karşılayan ve bu eğitimi organize eden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon programı öğretim görevlilerine ve bölüm öğrencilerine çok teşekkür ederiz.