Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Çalıştayına Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı

Hitit Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde “Günümüz ve Geleceğin İş Dünyasında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Alanın önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Mehmet ALTINÖZ, Doç. Dr. Nuran ÖZTÜRK BAŞPINAR gibi akademisyenlerin yanında, sektörden Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Şebnem TOKER, International Management Assistants (IMA) Turkey Ulusal Başkanı Menekşe AHBAB, Çorum Valiliği Özel Kalem Müdürü Niyazi KIZILIRMAK gibi önemli isimlerin konuşmacı olarak davet edilidiği çalıştaya, üniversitemiz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ de konuşmacı olarak davet edildi.

Sekreter kimliği üzerine bir konuşma yapan Gürcü, bir mesleki kimlik olarak sekreterlik kimliğinin nasıl inşa edildiğine, ne gibi kimlik sorunları yaşandığına dikkat çekerek, sekreter kimliği inşası üzerine alanda önemli katkıları sıraladı ve sorunların çözümüne yönelik çeşitli öneriler getirdi.