Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

TBMM'yi Ziyaret, Anıtkabir Ziyareti ve TBMM Sekreterlerinden Mesleki Eğitim Semineri

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü 2.sınıf 1.öğretim öğrencileri tarafından, teknik gezi kapsamında ikincisi düzenlenen 7 Mayıs 2019 tarihinde  TBMM ve ANITKABİR ziyareti yapılacaktır.

Program:

Hareket: Otobüs 7 Mayıs gecesi saat 00.00’da Çınarcık heykel meydanından hareket edecektir.

Varış: Aracımız saat 06.00 civarında Ankara Kocatepe camine giriş yapacak olup öğrencilerimize saat 08.30’a kadar serbest zaman verilecektir. Serbest zamandan sonra:

09:00 ANITKABİR'i Ziyaret:  Atamızı ziyaret etmeye Anıtkabir’e gidilecek,

11:00 TBMM'yi Ziyaret: TBMM'ye giriş yapılacaktır. Tecrübeli Milletvekili Sekreterlerinden ve Asistanlarından eğitim alınması planlanmaktadır. Yalova Milletvekilimiz Sn. Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ ve Danışmanı Melikşah Bey'in organizasyonuna katılım sağlanacaktır.

18:00'da programın bitişi ile geri dönüş yapılacaktır.