YALOVA ADNAN MENDERES TİCARET MESLEK LİSESİ, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünün kariyer günleri 19.12.2018 tarihinde Yalova'da düzenlenmiştir. Organizasyona Yalova Üniverstesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencileri katılım göstermiş olup sektör,lise öğrencileri, ön lisans öğrencileri ve Yalova Halkı ile yapılan "sekreterlik mesleğinden beklentiler" konulu araştırma Özlem DEMİRCİ, Merve Nur ACAR, Ferdi KAPUCU, Muhammed Ömer KARA adlı öğrenciler tarafından sunulmuştur. Yalova Üniverstesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cihat ÇETİN konuşma yapmıştır. YALOVA ADNAN MENDERES TİCARET MESLEK LİSESİ, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü hocaları sunum ve konuşma sonrasında hediye takdim etmiş olup ikram da bulunmuşlardır. Üniversitemizin ve Bölümümüzün tanıtımı amaçlı hediyeler, Yalova Üniverstesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencileri tarafından dağıtılmıştır.