Yalova Üniversitesine Mezunlar ziyareti

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü "2. Mezunlarla Buluşma Paneli" Yalova Üniversitesi’nde  gerçekleştirildi. Paneli hazırlayan Bölüm öğrencileri; Buşra  Karadeniz, Elif Aslan, Betül Duman, Merve Şahin, Cem Eren Aslan, Elif At ve Osman Esat Kılıç’ı davet ederek  ağırladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Öğr. Gör. Özgür Doğan Gürcü “Mezunlarımızla bağlantılarımızı güçlendirmek ve mezun olacak öğrencilerimize yol göstermek amacıyla bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bölümümüzden mezun olmuş ve kısa sürede önemli yerlere gelen bu değerli konuklarımızı ağırlamaktan gurur duyuryoz” diyerek konuşma yaptı. Konuklar  mezun olacak öğrencilere yaşadıkları deneyimleri anlatarak bilgilendirdiler. Son yıllarda yönetici asistanlarının; etkin kararlar alınmasına yardımcı olan, inisiyatif kullanabilen , yetkileri ile yöneticilere en yakın çalışanlar olduğunu belirttiler. Okuldaki aldıkları derslerin katkılarını, karşılaştıkları yerleri, eksik oldukları noktaları belirterek öneri sundular. Öğrencilerle mezunlar kısa sürede samimi olarak soru-cevap  şeklinde  iki oturum yaparak devam ettiler. Oturum arasında hazırlanan ikramlarla beraber Cem Eren Aslan bağlama çalarak türkü söyleyerek büyük alkış aldı. Buşra Karadeniz “kendi amaçlarınızdan kendi görüşlerinizden hiçbir zaman vazgeçmeyin yaşam oldukça  kısa“ diyerek farklı görüşleriyle ilgi çekti. Bölüm birincisi olarak mezun olan Elif Aslan  Zamanın 24 saat yapılan işin saniyeler aldığını belirterek işin doğru zamanda yapılmasını, dakik olunmasını tavsiye etti. İnsanlarla iletişim kurarken yapılan yanlışları, sabretmeyi ve sakin davranmayı Çağrı Merkezinde çalıştıktan sonra öğrendiğini anlatan Betül Duman deneyimlerini anlattı. DGS ile Sakarya Üniversitesini kazanan 2 kişiden biri olarak yaşadığı mutluluğu aile sevgisinin önemli bir faktör olduğunu belirten Merve Şahin  sınav hakkındaki  soruları cevapladı. Panel sonunda Öğretim Görevlisi  Berna Ömerbeyoğlu tarafından mezun konuklara Teşekkür Belgeleri takdim edildi.