Tüm kamu kurumlarında kullanılması zorunlu hale gelen “F Klavye” için bir destek de Yalova Üniversitesi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencilerinden geldi.

Sektörel Uygulamalar I dersi kapsamında geliştirilen çeşitli projelerden biri olan “F Klavye Kullanımının Yaygınlaştırılması” projesi kapsamında öğrencilerimiz kamu kurumlarına gönüllü olarak F Klavye eğitimi vermeye başladı. İlk eğitim 22.12.2016 tarihinde Yalova Tapu Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Bölüm öğrencilerinden Merve YÜREKLİ, Yalova Tapu Müdürlüğünde görevli 7 memura, kurumsal işleyişi aksatmayacak şekilde, birebir uygulamalı eğitimler vererek, F klavye kullanımının yararlarından, avantajlarından bahsetti.

Öğrencimizi kutluyor, Yalova Tapu Müdürlüğü çalışanlarına da bu gönüllü eğitime fırsat yarattıkları için teşekkür ediyoruz.