Yalova Üniversitesi    cinarcikmyo@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Yrd. Doç. Dr. Nuran Öztürk BAŞPINAR’a Ziyaret

Birkaç ay önce, bölümümüz adına yıllardır emek harcayan, kitaplar yazan, araştırmalar yapan ve alanın duayenlerinden olan kıymetli hocamız Yrd. Doç. Dr. Sayın Nuran Öztürk BAŞPINAR’a kendisinin değerli bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak üzere ziyaret talebimizi ilettik. Hocamız büyük bir nezaket göstererek talebimizi memnuniyetle karşıladı ve biz de yollara düştük… Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden Öğr. Gör. Cansu ÖZTÜRK hocamız da bizlere eşlik ederek ekibimize enerji kattı.

Anadolu Üniversitesine ulaştığımızda Nuran hocamız, öğrencileri ve çalışma arkadaşlarıyla büyük bir misafirperverlik göstererek bizi okulun kapısında karşıladı. Kendisiyle bir öğle yemeği yeme fırsatı bulduk. Ardından kampüs ve Büro Hizmetleri ve Sekreterlik bölümünün eğitim gördüğü sınıflar gezildi. Öncelikle bölüm hocalarımız Özgür Doğan GÜRCÜ ve Cihat ÇETİN kürsüye çıkarak kendilerini tanıtıp, hangi amaçla burada bulunduğumuzu belirterek ön konuşmalarını yaptılar. Ardından Sayın Nuran Hocamız, Öğr. Gör. Ünver BAYRAMLI’dan zaman yönetimi konusunda bir konuşma yapmasını rica etti. Sayın BAYRAMLI keyifli sunumunun arından Sayın Öğr. Gör. Orkun ŞEN de kısa bir konuşma yaptı. Yrd. Doç. Dr. Nuran Öztürk BAŞPINAR “Yönetici Asistanlığı için Mükemmel Yönetici Koçu Olmanın Püf Noktaları” başlıklı konuşmasında kimlere yönetici asistanı denmesi gerektiğini, yönetici sekreterlerin görevlerini uyulması gereken etik kuralları, sorunlarla başa çıkma yollarını ve zamanı etkin kullanma ipuçlarını anlatarak bizleri bilgilendirdi. Öğrencilerimizin merak ettikleri konular hakkında sorular sormaları içi cesaretlendiren ve sohbet tadında bir sunum yapan BAŞPINAR, kendi yazmış olduğu “Sekreterler için Telefon El Kitabı” adlı kitabını tüm arkadaşlarımız için tek tek imzalayarak armağan etti. Bizleri çok sıcak karşılayan bölüm öğrencileri sunum sonunda ikramda bulundular.

Değerli bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaştığı, vizyonu, yakın ilgisi, samimiyeti, güler yüzü ve misafirperverliği için başta Nuran Hocamıza, çalışma arkadaşlarına ve öğrencilerine en kalbî saygı ve teşekkürlerimizi sunarız.