Bahçe Satrancı

Geçtiğimiz yıl Sektörel Uygulamalar dersinin "sosyal sorumluluk ve sosyal farkındalık" görevi çerçevesinde Kayseri - Kocasinan'da bulunan Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu için hem sesli kitap temin eden, hem de bir araya gelerek 15 hikâye kitabını seslendiren bölüm öğrencilerimiz, bu sene de kendi okul arkadaşları için bir faaliyette bulunmak istediler.

Dönem başında başlayan çalışmalarla bir “bahçe satrancı”nın okul bahçesine kurulması planlandı.

Bölüm öğrencilerinin özverili çalışmaları ile çeşitli sponsorluk anlaşmaları, kermes ve katkılarla proje bütçesi oluşturuldu. Üniversitemizin birçok projesinde yer alan en önemli paydaşlarımızdan biri olan “Yalova Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği” proje bütçesine önemli katkıda bulunarak desteğini esirgemedi.

Bahçe satrancının uzun yıllar boyunca okulumuz öğrencileri için tarafından faydalı bir etkinlik olarak değerlendirilmesi dileğiyle.